Coaliția Trădării PSD-PNL-UDMR comite un genocid împotriva pensionarilor

O crima nu se săvârșește doar prin acțiune. Și inactiunea poate duce la o crima. Chiar la o crima in masă.

Un genocid!

Asta se întâmpla in acest moment: chiar acum este in desfășurare un proiect eúgenic. Un proiect prin care o categorie întreaga socială – pensionarii – este aruncată in ghearele morții.

Pana in acest moment guvernul nu a putut acorda nici măcar 10% creștere la pensii. Asta deși inflația oficială este 16%.

Iar inflația reala pentru pentru pensionari – consumatori doar de energie, alimente și medicamente – atinge cote reale de peste 40%.

Cu alte cuvinte peste 5 milioane de romani, căci atâția pensionari sunt in țara, vor intra in cea mai grea iarna economică din ultimii 32 ani cu un venit real diminuat cu 40%. Un venit deja infim, pensionarii romani având cele mai mici pensii din Europa, dar plătind unele din cele mai mari prețuri din Europa la energie, mâncare și medicamente.

Or, asta înseamnă condamnarea la moarte, la o moarte cumplita, agonizantă, a celor 5 milioane de pensionari români!

Asta înseamnă că cei de la putere comit o crima. O crimă prin inacțiune, dar o crima săvârșită cu intenție directa, cu sânge rece!

Căci Guvernul Ciuca știe ca pensionarii nu vor putea trece iarna cu pensiile astea. Cu atât mai mult cu cât din #CoalițiaTrădării face parte și PSD, partidul care a adoptat OG 135/2020 care majora punctul de pensie cu 40%.

Acum tandemul Ciuca/Ciolacu nu majorează pensiile nici măcar cu 10%…

Și asta înseamnă crimă!

De aceea noi, cei din Coaliția Pentru Națiune cerem majorității guvernamentale sa pună imediat in aplicare OG 135/2020 și sa majoreze punctul de pensie cu 40%, ca unica soluție de supraviețuire pentru 5 milioane de români.

Nu aveți resurse bugetare?

Impozitați Marile Averi și Afaceri!

Proiectul de lege a fost deja făcut public de către Coaliția Pentru Națiune!

Plagiați-ne și de data asta, așa cum ați făcut-o și cu impozitarea companiilor din domeniul energetic.

Plagiați-ne, nu ne supăram.

Dar făceți-o, repede!

#PentruNațiune!

Dan MV Chitic

Președinte Coaliția pentru Națiune