Despre CPN

Principiile noastre

 

Coaliția pentru Națiune vrea să se revină la ordinea constituțională. Apărarea “statului naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”, așa cum stipulează primul articol din legea fundamentală a Statului, este datoria fiecăruia dintre noi.

Numai revenirea la Suveranitate poate să redea demnitatea românilor, călcată în picioare de zeci de ani de o clasă politică incompetentă, arivistă și trădătoare. #LegeaSuveranității, pe care am încercat să o promovăm și a fost respinsă în Parlamentul antinațional, este osatura pe care vom clădi viitorul țării.

Familia, Națiunea, Biserica și Educația sunt pilonii de bază fără de care România este în pericol să dispară ca stat, fiind și cele mai lovite de ideologia globalistă în ultimii ani. Refacerea României nu se poate face fără o bază stabilă. Iar o economie în care antreprenorii români să fie puși pe primul plan, o economie bazată pe familii și comunități locale, pe lângă marea industrie ce se poate baza pe bogățiile solului și subsolului țării, este baza organică a prosperității fiecărui român, într-o lume târâtă de mogulii globalizării în mari crize artificiale.

România trebuie să revină națiunii române!

Valorile noastre

 

Intărirea și garantarea drepturilor și libertăților cetățeanului, precum și a suveranității și siguranței statului român.

Protejarea și asigurarea unui mediu sănătos care să permită dezvoltarea și traiul normal al cetățeanului.

Maximizarea beneficiilor cetățeanului obținute de pe urma bogățiilor naturale ale țării și, în general, a mediului economic, văzute ca mijloace de dezvoltare socioeconomice.

Consolidarea sistemului național de apărare, sistem care urmează să fie eficientizat și subordonat exclusiv voinței poporului și având ca unic scop garantarea suveranității, independentei și a unității statului, a integrității teritoriale a țării și a democrației constituționale, cu respectarea dispozițiilor art. 118 din Constituția României.