APEL LA UNITATE

Noi, COALIȚIA pentru NAȚIUNE, cu speranță, iubire și credință în Dumnezeu, facem un apel către toate personalitățile și partidele patriot-suveraniste parlamentare și neparlamentare și vă îndemnăm și vă chemăm la

UNITATE!

Ne adresăm totodată personalităților care niciodată nu au facut pact cu sistemul, chemându-i să se implice alături de noi toți și împreună să facem un mare si ultim efort de restaurare a statalității și tuturor lucrurilor bune în România.

De aceea vă invităm pe toți să ne strângem într-o Mare Alianţă Națională, cu unicul scop de a salva ce se mai poate salva dintr-o țară pustiită și sărăcită sub dominația unor interese corporatiste străine și concursul unei clase politice trădătoare, pentru a lupta pentru păstrarea identității și valorilor unei națiuni umilite, sărăcite și împinse spre dispariție. Pentru realizarea acestor scopuri trebuie schimbată în integralitate actuala clasă politică, motiv pentru care vă trimitem tuturor următoarea:

INVITAȚIE LA UNITATE

Fraților, suntem în ceasul al doisprezecelea al istoriei! Suntem în acele zile în care minciuna e clamată și lăudată ca fiind adevărul, în care crima, furtul și sminteala au devenit lege și nefirescul ne este impus ca normalitate. De 33 de ani ni s-a spus că suntem incapabili să administrăm și să ne folosim de ce ne-a dat Dumnezeu și că e mai bine pentru noi să dăm totul altora. Și am dat! De 3 ani ni s-a spus că mai marii „aleșilor” noștri știu ce e bine pentru noi. Și ne-au izolat. Și ne-au terorizat. Și ne-au dezbinat. Și ne-au otrăvit. Și acum vor să ne arunce și în război! Și ne spun că toate sunt spre binele nostru.

Fraților, Dumnezeu și conștiința ne obligă să ne implicăm, să facem tot ce e de făcut să oprim, sau măcar să încetinim, căderea în hăul la care ne împing actualii guvernanți. Și primul pas este să renunțăm la orgolii, să ne iertăm și să ne acceptăm unii pe alții așa cum suntem, cu plusurile și minusurile noastre, conștienți fiind că doar TOȚI ÎMPREUNĂ vom reuși să învingem Sistemul Securistic, să biruim forțele răului și ale urâciunii pustiirii globaliste pe care le avem în față.

De aceea, noi, COALIȚIA pentru NAȚIUNE, prețuind în egală măsură FAMILIA, PATRIA, CREDINȚA și LIBERTATEA, vă rugăm să dezbateţi şi vă invităm să decideţi acceptarea de a face parte dintr-o Mare Alianţă Naţională electorală a partidelor patriot-suveraniste cu principalul obiectiv de a reda România românilor și a face dreptate pentru România. Iubim toți România, apărăm împreună România, copiii, bogățiile, țara! Suntem toți pentru o Românie unită, reîntregită, puternică si suverană!
Pentru stabilirea priorităților și strategiilor de implementare a scopului comun, a proporţiilor de participare în alianţă, vom gândi împreună o metodă de decizie și reprezentare democratică bazată pe proporționalitate si valoare meritocratică, structură în care dezbaterea democratică sa lucreze productiv și armonios, iar interesul Național să primeze.
Libertatea fiecărei formațiuni va fi respectată, fiecare partid îşi va păstra identitatea, statutul şi membrii, obiectivul principal al Alianţei depășind cu mult interesele și doctrinele de partid. Dincolo de diferențe, va fi nevoie ca TOȚI ÎMPREUNĂ să acționăm UNIȚI în îndeplinirea unor țeluri comune, asumate conform valorilor noastre național-suveraniste.

Invitația este deschisă, fiind destinată oricărei personalități sau formațiuni politice cu valori patriotice și suveraniste.

Vă rugăm pe toți care gândiți și simțiți ca noi să ne transmiteţi până la data de 15 iunie 2023 răspunsul oficial care să conţină decizia Dumneavoastră, iar în cazul acceptării Invitaţiei, persoanele delegate şi modalitatea de contact (număr de telefon), pe adresa de mail: secretariat@coalitiapentrunatiune.ro .

După centralizarea răspunsurilor, vom organizala data de 27 Iunie 2023 ora 18.00, la o adresă pe care o vom anunța ulterior, prima întâlnire cu personalitățile și delegaţiile partidelor aderente (maxim 3 membri/delegaţie), când vom discuta programul și statutul Alianței.

Demersul nostru fiind unul public, de maximă transparență, vă informăm ca vom face publice atât răspunsurile pozitive, cât și cele negative sau lipsa acestora, fiindcă Românii care cer pretutindeni UNIREA trebuie să cunoască adevărul!

Doar așa vom putea schimba actuala clasă politică la alegerile din 2024 și vom impune soluții patriotice și suveraniste ca alternativă la guvernarea securistică, oprind marasmul general în care a fost aruncată țara. Obiectivul nostru este SALVAREA NAȚIUNII ROMÂNE!

Pentru a vă uşura decizia, vă punem la dispoziţie câteva informaţii utile cu privire la amploarea efortului pe care va trebui să îl facem împreună:

1. La toate alegerile de până acum, voturile patrioţilor, prin redistribuire, au ajuns să-i legitimeze pe alţii, devenind  astfel şi principalul motiv al absenteismului la votare..

2. În România sunt 127.026 secţii de votare, în care va trebui să avem reprezentanţi.

3. În România sunt 3184 de primării pentru care putem avea candidaţi.

4. În România e nevoie de peste 40.000 consilieri locali şi peste 1300 consilieri judeţeni.

5. În aparatul de stat e nevoie de mii de specialişti.

6. În Parlament şi Guvern numarul alesilor este de ordinul sutelor, depinde doar la ce scara ne raportăm și care este ținta noastră.

Împreună va trebui să acoperim toate aceste locuri și posturi cu oameni de valoare, posturi pe care, de unul singur, niciun partid suveranist nu le poate asigura.

7. Ultima informaţie dar nu cea mai puţin importantă, vine din Grecia, unde la alegerile din luna mai a.c., partidele  nationalist-suveraniste (NEUNITE) au pierdut pe bandă rulantă. Diferenţele dintre sondajele de dinaintea alegerilor au fost spulberate de realitatea votului, unele rezultate fiind de 4-5 ori mai mici!

Dar grecii mai au o şansă. Câştigătorii nu au putut face o alianţă majoritară la guvernare şi astfel, legea electorală din Grecia prevede organizarea din nou a alegerilor, în luna iunie. La momentul redactării acestei invitaţii, grecii patrioţi se întâlnesc pentru unire. Au înţeles că altfel nu pot învinge sistemul. NOI NU VOM AVEA A DOUA ŞANSĂ!

FRAȚILOR, A VENIT VREMEA: redaţi-le românilor dreptul de a spera, redați-le şansa de a lupta și a striga la unison pentru un singur nume, numele marii alianţe ce va reda demnitatea şi suveranitatea României!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!


                                             COMITETUL DIRECTOR NAȚIONAL

                                                 al COALIȚIEI pentru NAȚIUNE